IS-FRITT

Marknadsledande produkter inom issmältning. Perfekt för utsatta ställen som trappor, entréer, garageuppfarter och trottoarer. Används under vintersäsongen mot ishalka och under sommarsäsongen mot dammiga vägar.

IS-FRITT - Lätt och praktiskt

IS-FRITT, är precis som namnet antyder en effektiv produkt som tar bort is och är marknadsledande när det gäller ishalka. Det är ett högeffektivt issmältningsmedel som förebygger  halkskador och olyckor samtidigt som det är miljövänligt. Det granulerade kalciumkloridet och den medföljande ströaren i form av en spade eller ströaren som finns direkt i kapsylen gör IS-FRITT till en produkt som är lätt och smidig att använda.

IS-FRITT verkar mycket snabbt och är perfekt att använda på utsatta ställen som t.ex. trappor, entréer, garageuppfarter och trottoarer. Kan även spridas i förebyggande syfte när man vet att det kommer bli halkigt. Den runda formen hos IS-FRITT gör att det snabbt borrar ner sig i isen, drar till sig fukten och omvandlar den till vätska. Denna vätska sänker vattnets fryspunkt och smälter all snö och is som den kommer i kontakt med. Denna speciella förmåga skiljer IS-FRITT från de flesta övriga produkter inom issmältning. Processen går snabbt eftersom IS-FRITT avger värme när den löses upp.

IS-FRITT verkar ända ner till -50 grader samt motverkar återfrysning och effekten varar länge. IS-FRITT består av ren kalciumklorid och innehåller inga tillsatser som kan skada djur eller växter. Produkten har ett högt pH-värde på 9,5. IS-FRITT lämnar inga fläckar eller spår efter sig.

IS-FRITT skiljer sig avsevärt från vanligt vägsalt eller tösalt. Det är mer effektivt och mer snabbverkande. Detta beror på den aktiva beståndsdelen: ren, högkoncentrerad kalciumklorid. Vilket gör att IS-FRITT fungerar utmärkt även för dammbindning av exempelvis vägar, grusgångar och utomhusbanor under sommarhalvåret.

Is-Fritt

Drygt att använda, lämnar inga spår och miljövänligt

Krävs mindre mängd vid användning än övriga smältprodukter. Produkten består av ren Kalciumklorid och är skonsamt mot miljön.

Is-Fritt

Snabb effekt och långtidsverkande

Tack vare den runda granulerade formen hos IS-FRITT så borrar den ner sig i isen snabbare än vanligt vägsalt på flinga.

Is-Fritt

Ströare för enkel användning

I varje IS-FRITT produkt, ingår det en ströare som fördelar produkt jämnt över ytan. Antingen som spade eller i kapsylen.

Köp IS-FRITT här