Sharkbite

Den perfekta lösningen för hårt sittande smuts och missfärgningar på båt, bil, motorcykel, husvagn, husbil etc. Med Sharkbite som rengöringsmedel går det snabbt och enkelt att få bort ingrodd smuts. Det rätta bettet helt enkelt.

Sharkbite - biter ordentligt på hård smuts

Sharkbite – Plötsligt har det blivit kul att tvätta bilen, båten och husbilen. Har du inte provat våra produkter än? Då är det kanske dags. Det som tidigare tog timmar blir klart på några minuter och du slipper slita som ett djur för att få det rent. Sharkbite biter överraskande snabbt och effektivt på hårt sittande smuts och missfärgningar med förbluffande resultat.

Tips för användning av Sharkbites olika rengöringsprodukter:
Sharkbite är ett ytterst potent medel och du bör därför vara noga med att testa på en liten yta först så du ser vad som händer och slipper bli överraskad. Spola alltid bort löst sittande beväxning och smuts innan du tar fram och sprayar på Sharkbite. Du kan med fördel använda dig av högtryckstvätten först, i alla fall på de ytor som tål den typen av tryck. Låt sedan ytan torka innan du sprayar direkt på ytan där du vill att den ska göra verkan. Sprayar du Sharkbites produkter på en blöt yta så blir medlet utspätt och du riskerar att få sämre effekt. Låt gärna medlet verka i 3-5 minuter beroende på resultatet du ser, skölj därefter noga och låt det torka. Upprepa proceduren om det finns några rester av smuts kvar.

Varm temperatur är lika med snabb rengöring
Sharkbite biter alltid snabbt och effektivt. Men det är lättare att arbeta på en varm yta än en kall och det gör att arbetet går smidigare. Ju varmare temperatur, desto fortare går det, och då gäller det att hinna skölja av med vatten så fort det är klart. Prova därför på en liten yta först. Avgör därefter om du skall ta en bit i taget eller hela ytan på en gång. Är du nöjd är det bara att köra. Är du inte nöjd med resultatet så kan det bero på temperaturen. Att det är för kallt helt enkelt. Ju kallare det är desto mer tid krävs för rengöring av till exempel vattenlinjen eller för att smälta en havstulpan. Du kan då behöva låta medlet ligga på några extra minuter.

Skölj ordentligt och arbeta metodiskt
Du kan vara trygg med alla Sharkbites rengöringsprodukter så länge du sköljer bort medlet med vatten när du är klar. Var noggrann så att det inte blir kvar rester som ”biter” på skrovet/metallen/plasten/gummit/PVC:t under en längre tid, t.ex. över vintern. Spraya alltid på ett område eller en yta i taget och skölj av med vatten efter hand.

Om du inte tror på Sharkbite – är det för att du inte har testat! 

 

Sharkbite

Effektiv och snabb rengöring

Processen från smutsig till ren går fort med Sharkbites produkter. Det blir lättare att städa helt enkelt.

Sharkbite

Välprövat varumärke - Bäst i test 2020

Produkterna har testats och använts i många år med väldigt gott resultat. Waterline Cleaner vann "Bäst-i-test" i Praktiskt Båtägande, nr 2, 2020 som effektivast produkt på marknaden i sin genre.

Some call it magic - We call it Sharkbite

Nu tar det inte en lägre en evighet att få rent bilen, motorcykeln, husbilen, husvagnen eller båten. Prova du också.

Köp Sharkbite här