Torrbollen HOME

Torrbollen Home är den nya generationens fuktslukare. En stilren och snygg fuktslukare som passar in i alla rum oavsett stil.

Den stilrena fuktslukaren

Torrbollen HOME är fuktslukaren för det moderna hemmet. För dig som behöver en fuktslukare ståendes framme som ändå vill att det ska se snyggt ut där hemma. Passar i alla hem, vare sig du har en minimalistisk stil eller har lite mer av en eklektisk blandning av saker hemma. Du kanske tillhör dem som har en sommarstuga och behöver ha en fuktslukare där? Eller har du kanske en tvättstuga där du behöver en snygg fuktslukare? Oavsett hur det ser ut hemma hos dig så är Torrbollen Home skapad för just dig. Den smälter in i alla rum i hemmet eller på kontoret. Med sin skandinaviska och minimalistiska form ger den ett modernt och dekorativt uttryck.

Balanserar luftfuktigheten
Torrbollen HOME levereras med en tillhörande refillpåse á 600 gram med fuktabsorberande kristaller. En påse räcker 1-3 månader beroende på hur fuktigt det är där den placeras. Den passar i utrymmen upp till 50m³. Kristallerna suger åt sig överflödig fukt som kondenseras till vatten i behållaren. Torrbollen Home är skapad för att balansera luftfuktigheten i sin omgivning och göra luften optimal för våra levnadsförhållanden. Torrbollen HOME suger inte bara åt sig fukt och skapar en behaglig inomhusluft utan den jobbar även i det tysta för att motverka dålig lukt och mögel.

Bygger på refill
Torrbollen HOME bygger på ett refillsystem. När din refillpåse är förbrukad byter du enkelt ut den mot en ny och så fortsätter den att arbeta i det tysta.

Klimatneutralt alternativ
Både Torrbollen Home fuktslukaren och dess förpackning är tillverkad av 100% återvunnet material och har därför ett neutralt klimatavtryck. Den tillverkas i hjärtat av Småland där vi har nära till naturen och värnar om miljön.

Luftslukare som minskar dålig lukt & fukt - Klimatsmart

Torrbollen

Tar bort dålig lukt

Fukt är en bärare av dålig lukt. Med hjälp av Torrbollen Home minskar lukten och utrymmet känns fräschare.

Absorberar fukt

Torrbollen Home är en effektiv fuktslukare som jobbar i det tysta med att hålla fukten på rätt nivå.

Håller i upp till tre månader

Torrbollen Home håller luften avfuktad och fräsch i upp till tre månader beroende på luftfuktigheten där den placeras.

Köp Torrbollen HOME här