Torrbollen

Torrbollen Fuktslukare

Originalet som minskar risken för fukt, dålig lukt och mögel.

För en bättre miljö.

TORRBOLLEN-sortimentet handlar om ett effektivt sätt att avfukta ett utrymme med olika smarta behållare och särskilda dehydrerande kristaller. Dessa suger upp överskottsfukt från luften som sedermera samlas i de olika behållarna och ser till att minska risken för fukt, dålig lukt och mögel. Sortimentet är till stora delar uppbyggt på refill och därmed ges en möjlighet till återkommande avslut och längre affärsrelationer med era kunder.

Besök www.torrbollen.se för mer information.

Torrbollen

Håller fukten på rätt nivå

Torrbollen Fuktslukare tar effektivt bort överskottsfukt i utrymmet den står i. När en bra fuktighetsnivå uppnåtts avstannar processen och sedan hålls den nivån stabil.

Torrbollen

Minskar risken för mögel

Mögel är ofta bidragande till allergiska problem. Då Torrbollen Fuktslukare tar bort överskottsfukt minskar risken för mögel i utrymmet den står i.

Torrbollen

Tar bort dålig lukt

Fukt är en bärare av dålig lukt. Så med hjälp av Torrbollen Fuktslukare minskar även lukten och utrymmet känns fräschare.

Torrbollen Displayer - Vi har tänkt på allt

Säljfärdig lösning i olika kombinationer som passar just ditt flöde och storlek på butik. Minimal insats då produkten skickas i färdiga displayer med tydlig förklaring och säljstöd som inte kräver separat utbildning. Konceptet bygger på att hjälpa konsument till avslut genom raka och enkla metoder samt att produkterna är uppbyggda för skapa merförsäljning och återkommande affärer. För maximal exponering med färdigt marknadsmaterial och säljstöd för en garanterat ökad försäljning.