Torrbollen Luftrenare

Torrbollen Luftrenare

En luftrenare med patenterad och certifierad Tea Tree Oil som tar bort mögel, bakterier och dålig lukt på naturlig väg. Torrbollen luftrenare skapar en behaglig inomhusatmosfär och är helt utan kemiska tillsatser. Torrbollen Luftrenare är vattenbaserad och därför skonsam mot både människor och djur.

För en bättre miljö

Har du problem med dålig lukt i din bil, båt, husvagn eller i ditt hem har du hittat rätt. Torrbollen Luftrenare är en patenterad produkt skapad av australisk Tea Tree Oil som neutraliserar källan till problemet på naturlig väg tack vare sina unika antiseptiska egenskaper. Tea Tree Oil bryter ned de oönskade partiklar som skapar dålig lukt och mögel och skapar en behaglig fräsch doft där den placeras. Torrbollen Luftrenare kan användas både förebyggande och för att angripa de problem som redan finns.

Så här använder du Torrbollen Luftrenare
För att använda din luftrenare så placerar du din burk i utrymmet där du vill rena luften från dofter och olika odörer. Du tar bort det skyddande plastmembranet och reglerar mängden doft med hjälp av klisterlappen som sitter på locket. Torrbollen Luftrenare är en produkt helt utan kemiska tillsatser, den är vattenbaserad och är därför skonsam mot människor och natur. Vår produkt har en ATTIA-certifiering som står för ”Australian Tea Tree Oil Industry Association”. Detta godkännande bekräftar att produkten innehåller helt ren Tea Tree Oil som är spårbar och därmed också värnar om miljön, fälten och odlarna.

Tar bort all typ av dålig lukt
Din Torrbollen luftrenare passar perfekt för att få bort hunddoft i bilen, få bort stanken från träningsväskan, för att ta bort dåligt lukt från avloppet under diskbänken eller varför inte i båten under vinterförvaringen. Du bestämmer, vi levererar kvalitén.

Det finns bara en Torrbollen Luftrenare – Originalet.
Den unika blandningen av Tea Tree Oil är fem gånger mer effektiv än någon annan produkt på marknaden med liknande syfte.Fördelen med Torrbollen Luftrenare jämfört med många andra är att den angriper och neutraliserar de bakterier som ger upphov till den dåliga lukten istället för att bara dölja dem med kemiska tillsatser.

Hur man använder Torrbollen Luftrenare:
En Torrbollen Luftrenare kan placeras var som helst så länge som den står på en plan yta. Under tiden som den är aktiv så upplevs luften som ”ren” och det finns ingen tillsatt doft eller parfym och ingen döljande effekt bara frisk och ren luft.  Beroende på vilket resultat man vill uppnå kan följande rekommendationer följas.

  • För chockverkan i 2-3 dagar, öppna behållaren och dra bort ”STOP ODÖR”-märket helt.
  • För standardverkan (upp till 30 dagar) så öppnar du behållaren men lämnar ”STOP ODÖR”-märket på.
  • För underhåll (upp till 90 dagar) så öppnar du behållaren men lämnar ”STOP-ODÖR”-märket på efter att området har luftrenats.
  • En Torrbollen Luftrenare är normalt aktiv i 60-90 dagar men har en förebyggande effekt i upp till 45 dagar efter att behållaren är slut och innehållet avdunstat. Efter det rekommenderas man att investera i en ny för att fortsätta processen.
Torrbollen

Minskar risken för mögel

Mögel är ofta bidragande till allergiska problem. Torrbollen Luftrenare minskar risken för mögel och kan även användas förebyggande.

Naturlig och vattenbaserad produkt

Utan syntetiska tillsatser. Det finns ingen tillsatt lukt, ingen döljande effekt och inga parfymer.

Torrbollen

Minskar lukt

Torrbollen Luftrenare minskar lukten samt förebygger där det finns risk att problem kan uppstå.

Köp Torrbollen Luftrenare här