Om oss

På Everbrand Sweden, mitt i den småländska myllan, drivs vi av glädjen och passionen att hitta lösningar som gör vardagen lite enklare, lite bättre. Vi gör det genom kvalitativa och pålitliga varumärken. Varumärken med en närhet till såväl tillverkning som till våra kunder. Alltid med engagemang och omsorg för kunderna. Välkommen till oss!

Where brands meet people.

På Everbrand Sweden strävar vi efter att vara den ledande tillverkaren, producenten och distributören av starka varumärken inom hem och fritidssektorn – varumärken som vårdar, varumärken för människor. Vårt breda utbud av produkter med högsta kvalité gör att vi är en självklar samarbetspartner.

Your brand - our network.

Vi är ett företag som hela tiden är lyhörda och nyfikna på vad framtiden erbjuder, nya trender, varumärken och produkter. Kanske du har en produkt eller tanke kring något du skulle vilja sälja i våra kanaler. Tveka inte att höra av dig. Alla måste börja någonstans och varför inte göra det tillsammans? Klicka här för att komma i kontakt.

Made in Sweden.

Vår tillverkning och distribution sker i hjärtat av Småland, Hillerstorp, vilket skapar lönsamhet för våra kunder genom snabba leveranser och högsta kvalitetsmedvetenhet. Det innebär också ett mervärde då vi skapar arbetsmöjligheter för människor med olika bakgrund och förutsättningar för ett långt och hållbart liv.

Väx tillsammans med oss.

Varför skall du välja att samarbeta med Everbrand? Vi tror på långa relationer där man tillsammans kan utvecklas och nå högre höjder för att skapa lönsamhet, nya marknader, men också förståelsen för nya köpbeteenden samt viljan att hela tiden vara med.